Borrar todo

El xató, una recepta tradicional

El xató, una recepta tradicional

·

2 minuts de lectura

·

0

El xató és un dels plats tradicionals catalans més populars. Se sol consumir a l’hivern, concretament…
Cebiche de gambes amb amanida tropical

Cebiche de gambes amb amanida tropical

·

2 minuts de lectura

·

0

Poseu les gambes a descongelar una hora abans dins del frigorífic.
Rúcula calent

Rúcula calent

·

1 minut de lectura

·

0

Sobre una llesca de pa integral, posar una mica de formatge Emmental, tomàquet a llesques fines…
Amanida de patata

Amanida de patata

·

1 minut de lectura

·

0

Barrejar 1 patata gran cuita amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una ceba…
Horiatiki

Horiatiki

·

1 minut de lectura

·

0

Tallar un cogombre, mig pebrot verd (o vermell) i una ceba mitjana a talls fins. Afegir…
Amanida de fessols

Amanida de fessols

·

1 minut de lectura

·

0

Barrejar 200 g de fessols cuits amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una…
Milfulls de seitó

Milfulls de seitó

·

1 minut de lectura

·

0

Sobre una llesca de mig centímetre de tomàquet, posar unes fulles crues d’espinacs i, a sobre,…
Amanida de canonges i germinats

Amanida de canonges i germinats

·

1 minut de lectura

·

0

Amanir els canonges amb oli, vinagre, sal i pebre negre. Afegir germinats i formatge parmesà.
Amanida de rúcula, poma i cruixent de parmesà

Amanida de rúcula, poma i cruixent de parmesà

·

1 minut de lectura

·

0

Amanir la rúcula amb una mica d’oli, vinagre, sal i pebre negre. Posar al plat amb…
Amanida d’escarola i pollastre

Amanida d’escarola i pollastre

·

1 minut de lectura

·

0

Barrejar escarola amb pollastre cuit tallat. Amanir amb una vinagreta feta amb tres cullerades d’oli, una…
Caprese amb prosciutto

Caprese amb prosciutto

·

1 minut de lectura

·

0

Tallar els tomàquets en rodanxes grosses i posar sal i pebre negre. A sobre, afegir un…
Taboulé

Taboulé

·

1 minut de lectura

·

0

Tallar en troços petits el tomàquet (pelat i sense llavors), el cogombre (pelat i sense llavors),…
Amanida de patates i escarola amb anxoves i vinagreta de cireres

Amanida de patates i escarola amb anxoves i vinagreta de cireres

·

1 minut de lectura

·

0

Farem una vinagreta amb tres parts d’oli i una de vinagre, una mica de pebre negre…
Empedrat

Empedrat

·

1 minut de lectura

·

0

Barrejar 200 g de fessols cuits amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una…
Tabouli amb contastos

Tabouli amb contastos

·

1 minut de lectura

·

0

Coure mig got de bourghul com indica l’envàs. Un cop el bourghul estigui cuit, afegir un…
Amanida de blat

Amanida de blat

·

1 minut de lectura

·

0

Tallar un tomàquet gran i una ceba mitjana a daus petits. Afegir el blat bullit (el…
Amanida coleslaw

Amanida coleslaw

·

1 minut de lectura

·

0

Comencem picant els ous durs, programant 2 segons, velocitat 4. Ho reservem en un bol.
Amanida de tomaca amb alls tendres, ou dur i salaons

Amanida de tomaca amb alls tendres, ou dur i salaons

·

2 minuts de lectura

·

0

Bull els ous amb antelació perquè done temps que es refreden. Posa’ls al foc en un…

Uno

Dos

Tres