un texto molon

otro texto molon









Lluç amb salsa verda

Lluç amb salsa verda

·

2 minuts de lectura

·

0

Com elaborar un lluç amb salsa verda per els dies calorosos d’estius
Vaca vermella fumada amb formatge tou, sobrassada i xilis

Vaca vermella fumada amb formatge tou, sobrassada i xilis

·

2 minuts de lectura

·

0

El cuiner Edgar Rodríguez Santos, amb la col·laboració de Benet Torres, ha estat proclamat guanyador del…
Pastís de verdures

Pastís de verdures

·

2 minuts de lectura

·

0

Aquesta recepta de pastís de verdures és senzilla i bona de fer. La part que duu…
Com fer pa naan a casa

Com fer pa naan a casa

·

2 minuts de lectura

·

0

El naan és un tipus de pa, típic de la cuina de l’Índia i Pakistan
Moctails per gaudir de l’estiu

Moctails per gaudir de l’estiu

·

2 minuts de lectura

·

0

Els mocktails són begudes dissenyades per a semblar còctels, però sense contenir alcohol
El xató, una recepta tradicional

El xató, una recepta tradicional

·

2 minuts de lectura

·

0

El xató és un dels plats tradicionals catalans més populars. Se sol consumir a l’hivern, concretament…
Pastís de carabassa

Pastís de carabassa

·

1 minut de lectura

·

0

La carabassa és un aliment de tardor. Amb només cinc passes podeu preparar un pastís de…
Tomàtigues farcides de carn

Tomàtigues farcides de carn

·

2 minuts de lectura

·

0

Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d’àpats…
Recepta de crema cremada

Recepta de crema cremada

·

1 minut de lectura

·

0

La crema cremada, mal anomenada crema catalana, és un dels dolços més típics i un dels més saborosos. Elaborar-la és molt fàcil. Ingredients (per a 6 persones) 1/2 litres de llet 4 ous 1 branca de canyella 75 grams de sucre (orientatiu, en funció del gust de cadascun). 25  grams  de farina tipus Maizena 1 llimona […]
Pomes al forn amb canyella

Pomes al forn amb canyella

·

1 minut de lectura

·

0

Les pomes al forn amb canyella són unes postres econòmiques. A més a més, és una…
Recepta galetes de mantega

Recepta galetes de mantega

·

1 minut de lectura

·

0

Aquesta recepta pot servir per a les festes de Nadal i de Reis, com també per…
Recepta de panacotta de llimona i maduixa

Recepta de panacotta de llimona i maduixa

·

2 minuts de lectura

·

0

El cuiner Diego Dato, chef del restaurant Melvin, establiment assessorat per Martín Berasategui a Tenerife, ofereix…
Peus de porc. Recepta del restaurant Can Tito

Peus de porc. Recepta del restaurant Can Tito

·

1 minut de lectura

·

0

El restaurant Can Tito es troba al Born del Molinar (Palma). Sebastià Serra Socies, originari de…
Recepta de coca de Sant Joan

Recepta de coca de Sant Joan

·

2 minuts de lectura

·

0

La coca de Sant Joan és sens dubte, una de les coques més populars i festives…
Sopa de ceba de senyoret

Sopa de ceba de senyoret

·

3 minuts de lectura

·

1

Elaborada amb un grapat d’ingredients simples però, que tots ells de forma conjunta ens acabaran regalant…
Com fer ceba confitada

Com fer ceba confitada

·

2 minuts de lectura

·

Serveix per qualsevol sofregit, salsa, platillo, per acompanyar carn o peix. Millorant el resultat final del…
Gaspatxo de maduixa amb gamba, alvocat i flors

Gaspatxo de maduixa amb gamba, alvocat i flors

·

2 minuts de lectura

·

0

El cuiner Miquel Gelabert, del restaurant Can March de Manacor, ens ofereix aquesta recepta saborosa amb productes…
Pa de Sant Jordi

Pa de Sant Jordi

·

2 minuts de lectura

·

0

Aquest 23 d’abril, podeu viure una diada de Sant Jordi especial amb aquesta recepta. Es tracta d’un pa original…

Uno

Dos

Tres