Borrar todo

Vaca vermella fumada amb formatge tou, sobrassada i xilis

Vaca vermella fumada amb formatge tou, sobrassada i xilis

·

2 minuts de lectura

·

0

El cuiner Edgar Rodríguez Santos, amb la col·laboració de Benet Torres, ha estat proclamat guanyador del…
Recepta galetes de mantega

Recepta galetes de mantega

·

1 minut de lectura

·

0

Aquesta recepta pot servir per a les festes de Nadal i de Reis, com també per…
Pa de Sant Jordi

Pa de Sant Jordi

·

2 minuts de lectura

·

0

Aquest 23 d’abril, podeu viure una diada de Sant Jordi especial amb aquesta recepta. Es tracta d’un pa original…
Estofat de sípia amb patates

Estofat de sípia amb patates

·

2 minuts de lectura

·

0

Un dels plats del Maresme per excel·lència és la sípia amb patates i pèsols, anomenat també…
Croquetes de sípia

Croquetes de sípia

·

2 minuts de lectura

·

0

Les croquetes casolanes solen ser un encert que et poden treure de diferents fregats, des d’uns…
Recepta de panades de pasta escaldada

Recepta de panades de pasta escaldada

·

3 minuts de lectura

·

0

Si cercau una recepta que no tengui saïm us recoman que faceu aquesta.
Recepta frit de menuts de gallina i pollastre

Recepta frit de menuts de gallina i pollastre

·

4 minuts de lectura

·

0

Un dels plats més populars de les festes de Pasqua i de la cuina de Mallorca…
Panades de sípia, una recepta de cuina mallorquina

Panades de sípia, una recepta de cuina mallorquina

·

4 minuts de lectura

·

1

És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta…
Recepta calamars farcits

Recepta calamars farcits

·

2 minuts de lectura

·

0

Un truquet: Si li donem la volta al calamars, no ens cal l’escuradents
Granada de carabassons

Granada de carabassons

·

2 minuts de lectura

·

Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins…
Paella fàcil

Paella fàcil

·

1 minut de lectura

·

0

Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d’unes…
Pa de motlle

Pa de motlle

·

1 minut de lectura

·

0

Escalfar al microones una mica l’aigua en un bol. Barrejar amb la mantega i el sucre…
Cors de foie gras i maduixa

Cors de foie gras i maduixa

·

2 minuts de lectura

·

0

Empezaremos preparando la mousse de foie-gras. Colocaremos la gelatina dentro de un vaso y la cubriremos…
Recepta de canelons de bolets

Recepta de canelons de bolets

·

2 minuts de lectura

·

Un plat ideal per aquestes festes
Pa pícnic tres sabors

Pa pícnic tres sabors

·

1 minut de lectura

·

1

1-Posau dins un ribell la llet teba i dissoldre el llevat, despres posar el sucre i…
Bunyols de vent amb crema d’anxoves

Bunyols de vent amb crema d’anxoves

·

2 minuts de lectura

·

0

Pesarem l’aigua i el saïm i els posarem dins una olla (millor que sigui grossa), encendrem…
Torró de nata amb nous

Torró de nata amb nous

·

1 minut de lectura

·

0

Barrejar l’ametlla mòlta amb el sucre glacé . Preparar un almívar a punt de fil fort…
Púdin de castanya

Púdin de castanya

·

1 minut de lectura

·

0

Púdin de castanya: Untau amb mantega un motlle dels de plum cake. Mesclau tots els ingredients…

Uno

Dos

Tres