Arriba la tercera edició del cicle La cuina de famosos escriptors maridada amb els vins dels cellers Pla i Llevant al restaurant Cuit, de l’hotel Nakar de Palma.
En aquest nou maridatge, que tendrà lloc el dijous, 25 d’abril de 2024, a les 20 hores, el cuiner Miquel Calent i la denominació d’origen Pla i Llevant fusionaran el llibre El que hem menjat, de l’escriptor Josep Pla, amb els vins del celler Pere Seda (Manacor).
El menú del maridatge literari serà el següent:
- Poma farcida, maridada amb Gvivm Blanc de blancs 2023
- Arròs a la cassola, maridat amb Arxiduc Rosat 2023
- Suquet de peix maridat amb Es Secret d’en Perico blanc 2021
- Carn d’olla, maridada amb Mossèn Alcover 2020
- Carquinyol, maridat amb Catalina Martí blanc 2022
El preu del sopar amb el maridatge inclòs és de 55 euros.
Les reserves es poden fer a l’adreça electrònica cancalent [arrova] cancalent [punt] com o al telèfon +34 871 51 00 46.
Deixa un comentari