Borrar todo

Cors de foie gras i maduixa

Cors de foie gras i maduixa

·

2 minuts de lectura

·

0

Empezaremos preparando la mousse de foie-gras. Colocaremos la gelatina dentro de un vaso y la cubriremos…
Angules falses

Angules falses

·

1 minut de lectura

·

0

Tallar les arrels de porros i netejar-les. Introduir-les en aigua bollint i, després d’un minut, treure-les.…
Pintxo d’amanida de bou de mar

Pintxo d’amanida de bou de mar

·

1 minut de lectura

·

0

Barrejar un got d’enciam tallat ben petit amb un got de la carn d’un bou de…
Pintxo de botifarra de Burgos i brie

Pintxo de botifarra de Burgos i brie

·

1 minut de lectura

·

0

Tallar el botifarra de Burgos a talls d’1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar…
Pintxo de botifarra de Burgos i ou

Pintxo de botifarra de Burgos i ou

·

1 minut de lectura

·

0

Tallar el botifarra de Burgos a talls d’1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar…
Tapa de pinya amb brie

Tapa de pinya amb brie

·

1 minut de lectura

·

0

Tallar a daus petits la pinya i a bastonets petits el formatge brie. Afegir unes gotes…
Tigres

Tigres

·

1 minut de lectura

·

0

Barrejar la mateixa quantitat de beixamel espessa (en la que s’haurà possat una ceba picada fregida…
Cassoletes Margarita

Cassoletes Margarita

·

1 minut de lectura

·

0

En primer lloc, ruixem motlles de silicona de magdalena amb esprai antiadherent (o amb una mica…
Gotets d’albergínia fumada amb romaní, melmelada de pebrot vermell i pètals de flors (Thermomix i tradicional)

Gotets d’albergínia fumada amb romaní, melmelada de pebrot vermell i pètals de flors (Thermomix i tradicional)

·

2 minuts de lectura

·

0

Per a la crema d’albergínia : Rostirem les albergínies al foc o al forn i quan…
Tapa Durí

Tapa Durí

·

1 minut de lectura

·

1

Per començar el primer que farem serà confitar la ceba, a foc baix, i al mateix…
Pa pícnic tres sabors

Pa pícnic tres sabors

·

1 minut de lectura

·

1

1-Posau dins un ribell la llet teba i dissoldre el llevat, despres posar el sucre i…
Patates baby farcides de brandada de bacallà

Patates baby farcides de brandada de bacallà

·

1 minut de lectura

·

0

1. En el got de la Tmx posem l’oli i programem 3 minuts, 100º, vel. 1…
Bunyols de vent amb crema d’anxoves

Bunyols de vent amb crema d’anxoves

·

2 minuts de lectura

·

0

Pesarem l’aigua i el saïm i els posarem dins una olla (millor que sigui grossa), encendrem…
Pintxo de puré de calçots amb tomàquet confitat i cruixent de bacó

Pintxo de puré de calçots amb tomàquet confitat i cruixent de bacó

·

3 minuts de lectura

·

0

Talleu la part verda del calçot per una banda i les arrels per un altre. Renteu-los…
Tapeta de llagostins, cloïsses i ceps

Tapeta de llagostins, cloïsses i ceps

·

1 minut de lectura

·

0

Saltem els bolets amb oli d’ oliva. Hi afegim les cloïsses, el raig de xerés i…
Croquetes de xampinyons

Croquetes de xampinyons

·

1 minut de lectura

·

0

Fregir en una mica d’oli i mantega 1 ceba mitjana i 1 gra d’all tallats ben…
Torrada de bolets i ou

Torrada de bolets i ou

·

1 minut de lectura

·

0

Talleu a trossos petits l’all i saltegeu-los en una paella amb l’oli. Afegiu-hi els bolets i…
Entrepà vegetal

Entrepà vegetal

·

1 minut de lectura

·

0

«Salpebrem» el filet de pit de pollastre i el posem a coure al microones fins que…

Uno

Dos

Tres