Borrar todo

Moctails per gaudir de l’estiu

Moctails per gaudir de l’estiu

·

2 minuts de lectura

·

0

Els mocktails són begudes dissenyades per a semblar còctels, però sense contenir alcohol
Pastís de carabassa

Pastís de carabassa

·

1 minut de lectura

·

0

La carabassa és un aliment de tardor. Amb només cinc passes podeu preparar un pastís de…
Recepta de crema cremada

Recepta de crema cremada

·

1 minut de lectura

·

0

La crema cremada, mal anomenada crema catalana, és un dels dolços més típics i un dels més saborosos. Elaborar-la és molt fàcil. Ingredients (per a 6 persones) 1/2 litres de llet 4 ous 1 branca de canyella 75 grams de sucre (orientatiu, en funció del gust de cadascun). 25  grams  de farina tipus Maizena 1 llimona […]
Pomes al forn amb canyella

Pomes al forn amb canyella

·

1 minut de lectura

·

0

Les pomes al forn amb canyella són unes postres econòmiques. A més a més, és una…
Recepta galetes de mantega

Recepta galetes de mantega

·

1 minut de lectura

·

0

Aquesta recepta pot servir per a les festes de Nadal i de Reis, com també per…
Recepta de panacotta de llimona i maduixa

Recepta de panacotta de llimona i maduixa

·

2 minuts de lectura

·

0

El cuiner Diego Dato, chef del restaurant Melvin, establiment assessorat per Martín Berasategui a Tenerife, ofereix…
Peus de porc. Recepta del restaurant Can Tito

Peus de porc. Recepta del restaurant Can Tito

·

1 minut de lectura

·

0

El restaurant Can Tito es troba al Born del Molinar (Palma). Sebastià Serra Socies, originari de…
Sopa de ceba de senyoret

Sopa de ceba de senyoret

·

3 minuts de lectura

·

1

Elaborada amb un grapat d’ingredients simples però, que tots ells de forma conjunta ens acabaran regalant…
Com fer ceba confitada

Com fer ceba confitada

·

2 minuts de lectura

·

Serveix per qualsevol sofregit, salsa, platillo, per acompanyar carn o peix. Millorant el resultat final del…
Gaspatxo de maduixa amb gamba, alvocat i flors

Gaspatxo de maduixa amb gamba, alvocat i flors

·

2 minuts de lectura

·

0

El cuiner Miquel Gelabert, del restaurant Can March de Manacor, ens ofereix aquesta recepta saborosa amb productes…
Recepta de confinament: Pasta amb carbonara de carbassó

Recepta de confinament: Pasta amb carbonara de carbassó

·

2 minuts de lectura

·

0

Ana Casanova, professora del CETT-UB, proposa una recepta per fer durant aquests dies de confinament: pasta…
Recepta de coca de recapte

Recepta de coca de recapte

·

2 minuts de lectura

·

0

La coca de recapte o coca de verdures és una coca salada que duu hortalisses escalivades…
Recepta de pancake

Recepta de pancake

·

1 minut de lectura

·

0

Amb aquesta recepta de pancake podeu gaudir d’un esmorzar amb un baix índex glucèmic. Hi hem substituït els aliments, com…
Trinxat de la Cerdanya

Trinxat de la Cerdanya

·

2 minuts de lectura

·

0

Trinxat és un plat de la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra fet a base de bullir…
Amanida de wakame i cogombre

Amanida de wakame i cogombre

·

2 minuts de lectura

·

0

Les algues són molt valorades en la cuina actual pel sabor i per la textura
Moniato al forn amb carpaccio de Formatge Burguera

Moniato al forn amb carpaccio de Formatge Burguera

·

1 minut de lectura

·

0

Posam a encalentir el forn, a 200 graus. Mentrestant, tallam els moniatos per la meitat, per…
Recepta Mar de Cava

Recepta Mar de Cava

·

1 minut de lectura

·

0

La recepta Mar de Cava és una beguda molt refrescant i dolça per a qualsevol celebració.
Recepta de tabulé

Recepta de tabulé

·

1 minut de lectura

·

0

Una recepta molt fàcil i ràpida de fer, que sobretot ve de gust en dies de…

Uno

Dos

Tres