Actualitat / Fires i rutes

Una tardor de bons menús amb la Mostra de Cuines de Calvià

Una desena de restaurants de Peguera, Calvià, es Capdellà, el Toro, Son Ferrer oferiran menús especials…

L’edició de tardor de la Mostra de Cuines de Calvià ja és aquí. Comença aquest cap de setmana i una desena de restaurants de Peguera, Calvià, es Capdellà, el Toro, Son Ferrer oferiran menús especials per a l’ocasió. L’activitat es farà els dies 6, 7 i 8 d’octubre.

Els restaurants que participen aquest cap de setmana són:

 

MY TRUE BURGER & VEGAN – Port Adriano, s/n (el Toro)
Reserves:  679 419 241

  • Entrant: Duo de torrades cruixents: una d’escalivada de verdures i l’altra de pulled pork amb salsa Yankee Jack
  • Plat principal: Bomba de patata farcida de vedella sucosa i bolets, acompanyada amb coleslaw
  • Postres: Pastís de formatge casolà amb festucs
  • Beguda: Refresc, canya, copa de vi o aigua

Preu: 18 €

VINO DEL MAR – Port Adriano, 3C (el Toro)
Reserves: 971 237 360

  • Entrant: Gira-sol d’endívies, salmó fumat, cogombre, nous amb mel i mostassa
  • Plat principal: Risotto de bolets i filet amb reducció de vi negre
  • Postres: Brownie
  • Beguda: Copa de vi, canya o refresc

Preu: 18 €

EL FARO DEL TORO – Port Adriano, 4. Lc. D (el Toro)
Reserves: 971 232 676

  • Entrant: Mixt El Faro
  • Plat principal: Gall amb ceba
  • Postres: Pastís de pastanaga o bolla de gelat
  • Beguda: Copa de vi o aigua 5 dl

Preu: 18 €

MESÓN SON FERRER – Mussol, 4 (Son Ferrer)
Reserves: 971 230 978

  • Entrant: Fideuà cega mixta especial mar i muntanya
  • Plat principal: Rellom de porc amb salsa de rostes de Sòria i tòfona negra amb arròs saltat
  • Postres: Pastisset de poma teb amb gelat de vainilla
  • Beguda: Copa de vi de Rioja, aigua, canya o refresc

Preu: 18 €

AROMES GASTROBAR – Julià Bujosa Sans, batle, 1, Bj. (Calvià)
Reserves: 605 093 004

  • Entrant: Assortiment de croquetes de la casa
  • Plat principal: Burger ibèrica amb crema de tòfona, cuixot serrà i ceba cruixent + patates
  • Postres: Crep amb almívar de llet i nata casolana
  • Beguda: Aigua i copa de vi blanc o negre de la casa

Preu: 18 €

SA VINYA ES CAPDELLÀ – Església, 7 (Es Capdellà)
Reserves: 971 557 153

  • Entrant: Arancini amb salsa de tòfona i brots de remolatxa o calamar andalusa amb all negre
  • Plat principal: Secret ibèric amb puré de moniato, ensalada de ravenet, ruca i xirivies cruixents o salmó amb pesto verd, arròs negre i verdures saltades
  • Postres: Gató amb gelat d’ametlla, bombó mallorquí artesà o pastís de poma amb gelat de vainilla
  • Beguda: Aigua 1/2 copa de vi Rioja criança o blanc Verdejo o gerra de cervesa

Preu: 18 €

MONA´S RESTAURANTE – Bulevar de Peguera, 30 (Peguera)
Reserves: 600 607 677

  • Entrant: Musclos a l’estil Thai amb llet de coco i un toc de curri
  • Plat principal: Pad thai de pollastre o gambes
  • Postres: Tiramisú de mànec
  • Beguda: Aigua, copa de cervesa, copa de vi o refresc

Preu: 18 €

CAPRI PIZZERIA – Joan XXIII, 1 (Peguera)
Reserves: 631 480 542

  • Entrant: Nachos
  • Plat principal: Pizza o pasta (diverses opcions)
  • Postres: Tiramisú
  • Beguda: Cervesa, cola, vi

Preu: 16 €

Los MiMa’Os – Les gavines, 4 (Peguera)
Reserves: 971 198 282

  • Entrant: Ensalada caprese de cogombre amb alfàbrega fregida
  • Plat principal: Risotto negre de gambes amb carxofes
  • Postres: Tiramisú de gerds
  • Beguda: Aigua o refrescos

Preu: 18 €