És el primer restaurant reconegut com a ecològic de Mallorca. Els plats, tots vegetarians, es fan fonamentalment del que Joan Coll (propietari i cuiner) recull del seu hort. Al migdia i al vespre, al restaurant Es Ginebró d’Inca, hi trobareu menú que consta d´entrant, primer, segon, postres i beguda. Hi tastàrem suc de remolatxa, arròs […]
El cuiner Joan Marc no sols destaca per haver gaudit d’una bona formació (Santamaria, Ruscalleda, Fosh…), sinó pel seu estil innovador basat en els productes locals i de temporada. Ha fet plats com la llampuga amb suquet de patates i romesco, la tarrina calenta de cua de bou, les peres amb caramel i pasta de […]
És un dels pocs cellers que conserva a la vista el cub, lloc on es fermentava el raïm. En Francesc de Can Matamales, ajudat dels seus fills, prepara plats com el frit de sípia, la cuixa de me farcida de sobrassada i albergínia o els peus de porc amb caragols. De postres, gelats (d’herba-sana, d’ametlla […]
Aquest pub s´obrí el 2008. La música que sona és bàsicament indie i més de caire alternatiu. Hi fan cóctels, com el mojito, la caipirosca, gintònics premium i copes.
Servei ràpid i atent, preus baixos i bona cuina, així es pot resumir aquesta cerveseria. Amb la beguda sempre serveixen una generosa tapa, però a més, hi ha plats com els calamars, sípia a la planxa, el cochifrito (porcelleta), remenats, variats i suggeriments. Nosaltres hi tastàrem cua de bou amb salsa extremenya i carrillada ibèrica, […]
Felipe i Cati serveixen sempre una tapeta senzilla i calenta amb cada canya. Preu econòmic. Preparen racions d´ales de pollastres, de formatge i barquetes de llom, escalopa, xoriço, etc. També hi fan pepitos i hamburgueses.
L´especialitat són les croquetes tant les de pollastre, que són gegants, com les petitones que posen, de franc, per picar quan es pren una beguda. Podeu dinar i sopar en aquest restaurant típic d´Inca, que combina l´estil més rústic amb tocs de modernitat. D´entre altres racions o mitges racions hi ha les pilotes, l´ensalada russa, […]
Espai bastant ampli. Les especialitats són la carn de bou a la pedra i plats de cuina francesa com el foie natural amb poma caramelitzada i formatge de cabra amb Pedro Ximénez o les carxofes farcides de rocafort arrebossades amb bacon. També serveixen escalivada de bacallà i, de postres, sorbet de mandarina o bescuit de […]
Restaurant ubicat en la tafona moderna més gran de Mallorca. Hi fan diferents plats com la graellada de verdures o la de carn, com plats de formatges, ibèrics, pitreres de pollastre, etc. que podeu acompanyar amb llesques de pa talladetes amb tomàtiga fregada. L´allioli és boníssim. Postres casolanes.
La família Gual regenta aquest restaurant que compta amb un espai interior que era l’antic celler, on la gent comprava vi, i una terrassa perfecta per al bon temps. Al celler Can Ripoll, hi menjareu croquetes de déntol, calamars romana amb sobrassada, tombet amb ou o llom amb salsa d’ametlla. També serveixen paelles i peix […]
Aquest restaurant familiar us ofereix especialitats de la terra i bon tracte. En el seu gran espai hi podeu menjar carxofes arrebossades, calamars farcits, bacallà a la mallorquina, braç de me al forn, arròs brut, caragols, sopes i costelles amb alls. Hi caben 160 persones en les dues sales que té.
·
·
0