Restaurant El Motel (Hotel Empordà)

Cuina catalana

Av. Salvador Dalí i Domènech, Figueres, Girona

Catalunya / Figueres

972 500 562

www.hotelemporda.com

55 euros

From 7:45 to 11 h and from 12:45 to 15:45 h and from 20:30 to 22:45 h. Summer: from 21 to 23 h Weekly Rest: Thuesday. Holidays: None.

[:ca]Descans setmanal:
Vacances: Obert tot l'any[:en]Weekly rest:
Holidays: Obert tot l'any[:es]Descanso semanal:
Vacaciones: Abierto todo el año

Des de 1961, Josep Mercader i actualment Jaume Subirós han tingut cura de l’equilibri entre la qualitat de la cuina i el nivell de la sala. Un dels primers hotels reconeguts pel seu prestigi gastronòmic.

Plats característics del restaurant El Motel (Hotel Empordà)

Amanida de ventresca de tonyina
Cruixent de verdures
Turbot amb salsifins
Tatin de cua de bou a la mistela de l’Empordà.
Amanida de faves fredes a la menta
Filet de bou amb melmelada de ceba de figueres
Platillo d’ànec amb figues de l’Empordà
Sorbet de cireres de Terrades
Taps dolços de Cadaquès al Rom

Comparteix-ho

Deixa un comentari

La teva adressa electrònica no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *