Einstellungen löschen

Restaurant Canyamel

Restaurant Canyamel

·

1 minut de lectura

·

0

S’hi ofereix una proposta variada en la qual hi destaquen els plats de cuina mallorquina, com…
Celler Can Amer

Celler Can Amer

·

1 minut de lectura

·

0

El Celler Can Amer d’Inca és una aposta culinària que combina la bona cuina tradicional amb…
Dayla

Dayla

·

1 minut de lectura

·

1

Un bon lloc on prendre una canya acompanyada sempre de una tapa preparada al moment.
Restaurant s’Àngel

Restaurant s’Àngel

·

1 minut de lectura

·

El seu xef, en Luis Suarez, us ofereix una carta creativa i selecte apta per a…
Celler Can Lau

Celler Can Lau

·

1 minut de lectura

·

1

És un dels pocs cellers que conserva a la vista el cub, lloc on es fermentava el raïm. En Francesc de Can Matamales, ajudat dels seus fills, prepara plats com el frit de sípia, la cuixa de me farcida de sobrassada i albergínia o els peus de porc amb caragols. De postres, gelats (d’herba-sana, d’ametlla […]
Sa Lluna

Sa Lluna

·

1 minut de lectura

·

0

Aquest pub s´obrí el 2008. La música que sona és bàsicament indie i més de caire alternatiu. Hi fan cóctels, com el mojito, la caipirosca, gintònics premium i copes.
Cervecería Pedrin

Cervecería Pedrin

·

1 minut de lectura

·

Servei ràpid i atent, preus baixos i bona cuina, així es pot resumir aquesta cerveseria. Amb la beguda sempre serveixen una generosa tapa, però a més, hi ha plats com els calamars, sípia a la planxa, el cochifrito (porcelleta), remenats, variats i suggeriments. Nosaltres hi tastàrem cua de bou amb salsa extremenya i carrillada ibèrica, […]
La Guarida

La Guarida

·

1 minut de lectura

·

1

Felipe i Cati serveixen sempre una tapeta senzilla i calenta amb cada canya. Preu econòmic. Preparen racions d´ales de pollastres, de formatge i barquetes de llom, escalopa, xoriço, etc. També hi fan pepitos i hamburgueses.
Bar Espanyol

Bar Espanyol

·

1 minut de lectura

·

1

L´especialitat són les croquetes tant les de pollastre, que són gegants, com les petitones que posen, de franc, per picar quan es pren una beguda. Podeu dinar i sopar en aquest restaurant típic d´Inca, que combina l´estil més rústic amb tocs de modernitat. D´entre altres racions o mitges racions hi ha les pilotes, l´ensalada russa, […]
Es Morter

Es Morter

·

1 minut de lectura

·

Espai bastant ampli. Les especialitats són la carn de bou a la pedra i plats de cuina francesa com el foie natural amb poma caramelitzada i formatge de cabra amb Pedro Ximénez o les carxofes farcides de rocafort arrebossades amb bacon. També serveixen escalivada de bacallà i, de postres, sorbet de mandarina o bescuit de […]
Restaurant Son Catiu

Restaurant Son Catiu

·

1 minut de lectura

·

Restaurant ubicat en la tafona moderna més gran de Mallorca. Hi fan diferents plats com la graellada de verdures o la de carn, com plats de formatges, ibèrics, pitreres de pollastre, etc. que podeu acompanyar amb llesques de pa talladetes amb tomàtiga fregada. L´allioli és boníssim. Postres casolanes.
Celler Can Ripoll

Celler Can Ripoll

·

1 minut de lectura

·

La família Gual regenta aquest restaurant que compta amb un espai interior que era l’antic celler, on la gent comprava vi, i una terrassa perfecta per al bon temps. Al celler Can Ripoll, hi menjareu croquetes de déntol, calamars romana amb sobrassada, tombet amb ou o llom amb salsa d’ametlla. També serveixen paelles i peix […]
Sa Travessa

Sa Travessa

·

1 minut de lectura

·

0

Aquest restaurant familiar us ofereix especialitats de la terra i bon tracte. En el seu gran espai hi podeu menjar carxofes arrebossades, calamars farcits, bacallà a la mallorquina, braç de me al forn, arròs brut, caragols, sopes i costelles amb alls. Hi caben 160 persones en les dues sales que té.
Es Ginebró

Es Ginebró

·

1 minut de lectura

·

És el primer restaurant reconegut com a ecològic de Mallorca. Els plats, tots vegetarians, es fan fonamentalment del que Joan Coll (propietari i cuiner) recull del seu hort. Al migdia i al vespre, al restaurant Es Ginebró d’Inca, hi trobareu menú que consta d´entrant, primer, segon, postres i beguda. Hi tastàrem suc de remolatxa, arròs […]
Joan Marc

Joan Marc

·

1 minut de lectura

·

El cuiner Joan Marc no sols destaca per haver gaudit d’una bona formació (Santamaria, Ruscalleda, Fosh…), sinó pel seu estil innovador basat en els productes locals i de temporada. Ha fet plats com la llampuga amb suquet de patates i romesco, la tarrina calenta de cua de bou, les peres amb caramel i pasta de […]

Uno

Dos

Tres