La família Riera ofereix berenars i menús casolans. Un bar de barri en què t’hi sents com a casa tot just entrar pel portal. Al matí hi trobareu variats de frit, tacons (callos), entrepans i pambolis. Per dinar hi trobareu menú del dia de dilluns a divendres. Una variada proposta culinària en què hi predominen […]
El restaurant hindú de Palma Nawaab ofereix una cuina variadafeta al tandoor (un tipus de forn cilíndric fet amb argila que és habitual a l’Índia, Pakistan i altres estats de l’Orient Mitjà i Àsia central). El propietari del restaurant Nawaab és Attaullah Cheema, un pakistanès que va arribar a Mallorca fa 20 anys. S’ha apostat […]
Toni Sitges és el cuiner del Restaurant Pòrtic de Palma. Al migdia hi trobareu plat del dia, d’entre els que hi sol haver plats de cuina mallorquina (sopes, cuinat de mongetes amb peus de porc, etc., depenent de la temporada o plats més populars com macarrons). També hi trobareu paelles i altres suggeriments. Els vespres […]
El Club Restaurant del Club Nàutic de Can Pastilla és un espai acollidor on menjar bon peix i marisc fresc. Aquest restaurant, ubicat davant la mar de Can Pastilla, ofereix també bons arrossos (arròs negre de calamars i gató; arròs sec de moll amb carxofa, arròs brouós de bacallà, etc.). Hi hem tastat molls farcits, […]
El Restaurant Adrian Quetglas ofereix una selecta i equilibrada proposta basada en un menú de migdia i un menú de vespre de dimarts a dissabte. Hi hem tastat la seva versió del borsch, un plat típic de Rússia, a base de brou de carn i verdures, en les quals hi predomina la remolatxa, servit amb […]
Hi trobareu propostes selectes per menjar en un ambient reservat i elegant. El restaurant Mister Green de sa Pobla ofereix un menú degustació els vespres de dimecres a dissabte, basats en plats de la carta. Algunes de les propostes elaborades pel restaurant Mister Green de sa Pobla són el pollastre farcit amb sobrassada, espinacs i […]
El restaurant i cafeteria Las Palmeras del Portitxol és un dels locals amb més història de la zona. Són populars les fritures de peix fregit, pebres del Padrón, calamars, mussola, etc. De dilluns a divendres hi fan menú del dia molt econòmic. Els dissabte solen fer porcella i, també, peix; mentre que cada diumenge triomfen […]
·
·
0