Actualitat / Reportatges i novetats

Crítica pel pèssim menú dels germans Torres al Festival de Cap Roig

Una usuària de Twitter explica què li ha passat: “és l’aixecada de camisa gastronòmica més bèstia…

Una usuària de Twitter, Cătălina Ionescu (@LinaIonescu) ha publicat al seu perfil la seva experiència en el sopar que els cuiners coneguts com els germans Torres varen oferir aquest cap de setmana passat al Festival Cap Roig de Palafrugell (Catalunya).

La piulada té un milenar de retuits i hi explica que és “és l’aixecada de camisa gastronòmica més bèstia de la meva vida”. Comenta que com que tenia entrades per veure el concert de Mika, al web del festival va veure que oferien un sopar dels Hermanos Torres, concretament un menú de 90€ per persona: “vaig pensar que l’experiència de sopar d’estrella Michelin i un entorn privilegiat una nit d’estiu” pagava la pena.

L’àpat va començar malament, els varen dur aigua que tenia mal gust, i la botella era oberta. Després, els varen tornar a dur l’ampolla oberta, però no tenia mal gust. Cada tassó d’aigua els va costar 5 euros extres a part del menú.

També explica una tàctica bastant usual als restaurants que és oferir-te menjar que no entra al menú. Concretament els oferiren dues ostres: “La pràctica era si no t’has llegit i après el menú de memòria i no saps distingir què forma part del menú i què no problema teu, jo t’ho cobro“, amb l’objectiu d’afegir al compte tot el que el restaurador pugui.

L’usuària remarca que la traca va arribar amb el plat principal: “Un picantó desossat al forn amb salsa, quatre cebetes de platillo i quatre bolets. De vergonya aliena, de càtering de casa de colònies i sec per dins perquè només es notava el pit”.

Al final, els costà 118 euros per persona (n’havien pagat 90 anticipadament) i, per a més inri, només hi havia un datàfon per a cobrar tothom, de manera que feren tard al concert.

Comparteix-ho

Deixa un comentari

La teva adressa electrònica no es publicarà. Els camps obligatoris están marcats *