En un entorn únic i bellíssim s’aixeca l’hotel restaurant Cas Xorc de Sóller. S’inaugurà l’any 2000 i des de llavors s’hi poden menjar delícies amb vista al Port i a Sóller. Comandant els fogons del restaurant de Cas Xorc hi ha Guillem Moyà, qui ha passat pel restaurant de l’hotel Son Nét o el restaurant Béns […]
Ubicat en un entorn privilegiat des d’on es domina el Port de Sóller, hi menjareu plats mallorquins com l’escudella, les sopes, el frit, el conill amb ceba i la porcella. També hi fan paella i peix fresc a la planxa, com el pagell, la pelaia i el moll. Disposen d’una sala coberta amb xemeneia i […]
Aquest forn i pastisseria és també una cafeteria, ideal per prendre un cafè o berenar al matí o a l´horabaixa mirant la mar. D´entre les especialitats salades hi trobareu el pa de carabassa, les panades o els cocarrois. De les opcions dolces cal destacar els pastissets de Sant Vicenç, els mascarone o l´ensaïmada de poma. […]
A primera línia de mar, hi podeu fer un cafè, dinar o sopar de plats com els woks, les amanides, les hamburgueses o plats diversos de carn i de peix. El local és ampli, i a més de seure davant la mar, veureu passar el tramvia del Port de ben a prop.
Les tapes i barquetes són l’especialitat del restaurant Can Pintxo de Sóller. N’hi ha de fredes i, també de calentes, d’entre les que cal destacarla barqueta de pernil Guijuelo amb foie i gambes També i trobareu raccions ideals per compartir com les patates braves, provinents de sa Pobla, el ‘brochazo’ de gambes i rap amb […]
·
·
0